Važte si stávajících klientů

Udržování a rozvíjení vztahů se stávajícími zákazníky je skutečně klíčové pro dlouhodobý úspěch každé firmy. Mnohé firmy vynakládají nemalé prostředky do marketingu a reklamy se zaměřením na hledání nových zákazníků. Při své honbě za novými klienty však zapomínají na své odběratele současné.

 

Určitě se vyplatí poskytovat stávajícím klientům kvalitní zákaznický servis. Je nutné zodpovídat dotazy zákazníků a řešit jejich problémy rychle a efektivně. Důležitý je pravidelný kontakt s klienty prostřednictvím newsletterů, e-mailů či sociálních sítí. Informujte je o novinkách, akcích a speciálních nabídkách.

Aktivně žádejte zákazníky o zpětnou vazbu a poslouchejte jejich názory. Tím ukazujete, že jejich názor je pro vás důležitý. Zvažte implementaci věrnostních programů, které odměňují stávající zákazníky za jejich loajalitu.

Zajímejte se o potřeby jednotlivých klientů a nabízejte jim personalizované nabídky a služby. Buďte informováni o změnách v potřebách a preferencích zákazníků. Mějte aktuální informace o jejich oboru či životní situaci. Nabízejte stávajícím klientům doplňkové produkty nebo služby, které by je mohly zajímat, a podporujte rozšíření jejich nákupního koše.

Naše marketingová agentura ANERI s.r.o. nabízí své zkušenosti při implementaci těchto strategií. Naše znalosti a dovednosti vám mohou pomoci efektivněji cílit na stávající klientelu a maximalizovat jejich hodnotu pro firmu.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Výhody internetové reklamy

Výhody internetové reklamy

Výhody internetové reklamy Internetová reklama má velký dosah a velkou výhodou je možnost přesného zacílení na potenciální zákazníky. Reklamu lze směřovat na konkrétní část trhu například dle zájmu, dle bydliště, věku a také podle produktů, které uživatel internetu...

číst více
Profesionální marketing pro menší firmy

Profesionální marketing pro menší firmy

Profesionální marketing pro menší firmy Outsourcing marketingu je skvělým řešením pro firmy, které nemají dostatečné zdroje na vlastní marketingové oddělení. Tímto způsobem získávají přístup k týmu odborníků se širokým spektrem znalostí a zkušeností, aniž by musely...

číst více
Jak napsat reklamní text?

Jak napsat reklamní text?

Jak napsat reklamní text? V uspěchaném světě není čas na zdlouhavá čtení. Reklamní text proto musí být krátký, hutný a poutavý. Správně napsaný reklamní text nabízí marketingovou cestu plnou inovací a efektivních řešení. Text musí být zajímavý pro cílovou skupinu, pro...

číst více