PRONÁJEM PLOŠIN V NOVÉM KABÁTĚ

Společnost Gigarent, nově vzniklá firma specializující se na pronájem plošin, se rozhodla vytvořit kompletně novou vizuální identitu a spustit webové stránky. V této případové studii se podíváme na proces vytváření vizuální identity a dosažené výsledky.

Vytváření Vizuální Identity z Nuly

Na počátku naší spolupráce neměla společnost žádnou existující vizuální identitu. Naše první úkoly zahrnovaly vytvoření nového loga, definování barevného schématu a výběr fontů. Naším cílem bylo vytvořit vizuální identitu, která by reprezentovala moderní a profesionální dojem a byla jednoduše rozpoznatelná.

Nové Logo, Barvy a Fonty

V první fázi jsme navrhli nové logo, které reflektovalo hlavní produkt Gigarentu – pronájem plošin. Logo bylo moderní a jednoduché, s jasně definovanými barvami, které zdůrazňovaly spolehlivost a profesionálnost společnosti. Byly vybrány také vhodné fonty, které byly snadno čitelné a použitelné na webových stránkách i v tištěných materiálech.

Webové Stránky Pro Moderní Dojem a Snadnou Navigaci

Nová vizuální identita byla následně implementována na webové stránky Gigarentu. Cílem bylo vytvořit moderní a uživatelsky přívětivé webové stránky, které byly optimalizovány pro různá zařízení. Webové stránky byly navrženy tak, aby poskytovaly snadný přístup k informacím o pronájmu plošin, včetně fotografií, cen a technických specifikací.

Logo a nová vizuální identita přinesly moderní dojem a zvýšily důvěryhodnost společnosti. Webové stránky se staly efektivním nástrojem pro přilákání nových zákazníků. Společnost Gigarent nyní má silnou vizuální identitu, která jí pomáhá odlišit se od konkurence a získat důvěru zákazníků. Jsou připraveni na další růst a rozvoj svého podnikání v oboru pronájmu plošin v novém kabátě.

další reference

WATTRON a jeho nové webové stránky

WATTRON a jeho nové webové stránky

WATTRON A JEHO NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY V digitálním věku je důležité nejen udržet krok s dobou, ale také se přizpůsobit potřebám nové generace zákazníků. Společnost WATTRON, která má za sebou desítky let v oboru elektro a vytápění, se rozhodla pro odvážný krok vpřed....

číst více
Jeden z největších resortů na severu

Jeden z největších resortů na severu

JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH RESORTŮ NA SEVERU V dnešní době, kdy konkurence v oblasti cestovního ruchu roste, je nezbytné mít na své straně spolehlivého marketingového partnera. Resort Malevil, jedna z největších destinací na severu, je šťastným a spokojeným klientem naší...

číst více