WATTRON A JEHO NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY

V digitálním věku je důležité nejen udržet krok s dobou, ale také se přizpůsobit potřebám nové generace zákazníků. Společnost WATTRON, která má za sebou desítky let v oboru elektro a vytápění, se rozhodla pro odvážný krok vpřed. Představila nový web www.wattron.cz, který kombinuje tradiční kvalitu s moderním přístupem. V této případové studii se podíváme na tento inovativní krok.

Změna pro Novou Generaci

Společnost WATTRON, s dlouhou historií v oboru elektro a vytápění, se rozhodla změnit svůj přístup a přilákat také mladou generaci zákazníků. Chtěla být vnímána nejen jako spolehlivý dodavatel, ale také jako moderní firma, která sleduje současné trendy. S novým logem jsme se pustili do tvorby zcela nového webu.

Nový Web a Inovace

Hlavním krokem k dosažení cíle bylo vytvoření nového webu, který by kombinoval tradiční hodnoty se špičkovými inovacemi. Web www.wattron.cz byl navržen tak, aby oslovil jak starší generaci, tak mladé zákazníky.

Tradiční Kvalita a Moderní Přístup

Nový web zdůrazňuje hodnoty, které jsou pro společnost WATTRON tradiční – spolehlivost, kvalita a zkušenosti. Zároveň však přinesl moderní prvky, které osloví mladou generaci.

Zdůraznění Kvality a Spolehlivosti

Na novém webu jsou prezentovány nejen moderní technologie a inovace, ale také dlouholeté zkušenosti a tradice společnosti. Zákazníci mohou najít informace o kvalitních elektro a vytápěcích řešeních, které WATTRON nabízí, a zároveň se mohou spolehnout na spolehlivost a servis, který byl prověřen desítkami let na trhu.

Moderní Přístup a Oslovování Mladých Zákazníků

Web byl navržen tak, aby byl moderní, vizuálně atraktivní a snadno navigovatelný. Zohledňuje aktuální trendy v digitálním designu a zajišťuje, že zákazníci budou mít snadný přístup k informacím o produktech a službách.

Nový web www.wattron.cz byl úspěšně spuštěn a okamžitě oslovil jak stávající, tak nové zákazníky. Společnost WATTRON si udržuje svou tradiční kvalitu a spolehlivost, ale zároveň získala novou online identitu, která oslovuje mladou generaci zákazníků.

Tato spolupráce ukazuje, že i tradiční firmy s bohatou historií se mohou přizpůsobit novým trendům a potřebám zákazníků. Společnost WATTRON ukazuje, že lze spojit tradiční hodnoty s moderním přístupem a vytvořit kombinaci, která přináší úspěch na trhu elektro a vytápění. Jsme hrdi na naši roli v tomto projektu a těšíme se na další inovace, které nám umožní společně dosáhnout ještě většího úspěchu v oboru elektro a vytápění.

další reference

Jeden z největších resortů na severu

Jeden z největších resortů na severu

JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH RESORTŮ NA SEVERU V dnešní době, kdy konkurence v oblasti cestovního ruchu roste, je nezbytné mít na své straně spolehlivého marketingového partnera. Resort Malevil, jedna z největších destinací na severu, je šťastným a spokojeným klientem naší...

číst více
Pronájem plošin v novém kabátě

Pronájem plošin v novém kabátě

PRONÁJEM PLOŠIN V NOVÉM KABÁTĚ Společnost Gigarent, nově vzniklá firma specializující se na pronájem plošin, se rozhodla vytvořit kompletně novou vizuální identitu a spustit webové stránky. V této případové studii se podíváme na proces vytváření vizuální identity a...

číst více