Z PEKÁRNY ŠUMAVA PROSPERUJÍCÍ NÁŠ CHLÉB PO CELÉ ČR

V dnešní době silné konkurence v pekárenském průmyslu je důležité nejen nabízet kvalitní produkty, ale také získat pozornost a loajálnost zákazníků. Pekárna Šumava byla jedním z podniků, které nám svěřily svou digitální a marketingovou transformaci, a výsledky tohoto partnerství jsou ohromující. Z Pekárny Šumava se stala nová značka NÁŠ CHLÉB.

Rozvoj Sociálních Sítí a Střetnutí s Nulou

Když jsme začali spolupracovat s Pekárnou, měli pouze nulový počet sledujících na svých sociálních sítích. Bylo třeba začít od základu a postavit silnou online komunitu. Díky strategickému plánování obsahu, pravidelným aktualizacím a interakci s fanoušky jsme rychle dosáhli tisíců sledujících na jejich sociálních profilech.

Kreativní Focení, Které Zaujme

Kromě zvyšování sledujících se zaměřujeme na kreativní obsah, který osloví a zaujme. NÁŠ CHLÉB je známý svými chutnými pečivovými výrobky, a naše kreativní týmy pracují na tom, aby tyto produkty vynesly na první místo. Provádíme kreativní focení produktů, které nejen zdůrazňuje jejich chutnost, ale také vytváří estetické vizuální zážitky pro zákazníky.

Grafický Rebranding a Modernizace Prodejen

Jednou z důležitých fází naší spolupráce je grafický rebranding a modernizace prodejen NÁŠ CHLÉB po celé České republice. Cílem bylo vytvořit konzistentní a moderní vizuální identitu, která by odhalila kvalitu a tradici značky. Tímto krokem se podařilo vytvořit poutavý dojem u zákazníků a zdůraznit atraktivitu prodejen.

S tisíci sledujícími na sociálních sítích se stali aktivním komunikačním kanálem pro své zákazníky. Kreativní obsah a fotografie podporují prodej jejich výrobků a pomáhají upevnit jejich postavení na trhu. Grafický rebranding a modernizace prodejen přinesly nový, moderní vzhled a umožnily Pekárně získat více zákazníků. Toto partnerství nám umožňuje pokračovat v rozvoji a inovacích, které pomohou NAŠEMU CHLEBU dále expandovat a prosperovat na trhu s pečivem v České republice.

Spolupráce s Pekárnou NÁŠ CHLÉB je dokonalým příkladem toho, jak kvalitní digitální a marketingová transformace může pozvednout podnik na novou úroveň. Jsme hrdi na naši roli v tomto úspěchu a těšíme se na budoucí projekty, které nám umožní společně dosáhnout ještě většího úspěchu na trhu s pečivem.

další reference

WATTRON a jeho nové webové stránky

WATTRON a jeho nové webové stránky

WATTRON A JEHO NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY V digitálním věku je důležité nejen udržet krok s dobou, ale také se přizpůsobit potřebám nové generace zákazníků. Společnost WATTRON, která má za sebou desítky let v oboru elektro a vytápění, se rozhodla pro odvážný krok vpřed....

číst více
Jeden z největších resortů na severu

Jeden z největších resortů na severu

JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH RESORTŮ NA SEVERU V dnešní době, kdy konkurence v oblasti cestovního ruchu roste, je nezbytné mít na své straně spolehlivého marketingového partnera. Resort Malevil, jedna z největších destinací na severu, je šťastným a spokojeným klientem naší...

číst více
Pronájem plošin v novém kabátě

Pronájem plošin v novém kabátě

PRONÁJEM PLOŠIN V NOVÉM KABÁTĚ Společnost Gigarent, nově vzniklá firma specializující se na pronájem plošin, se rozhodla vytvořit kompletně novou vizuální identitu a spustit webové stránky. V této případové studii se podíváme na proces vytváření vizuální identity a...

číst více